Tietoa sivusta

Tämä nettisivu on Lassin kotisivu josta löydät minusta ja nettisivun tekemiseen tietoa! Ja myös mitä kaikkea siihen tarvitaan.

Lassi Ylä-Outinen

ARTIKKELIT

Täältä löydät osan artikkeleistä!

Unity

Unity on Unity Technologiesin kehittämä monialustainen pelimoottori, jolla voidaan kehittää kaksi- ja kolmiulotteisia selain-, konsoli- ja PC-pelejä. Unity käyttää Nvidian PhysX-fysiikkamoottoria. Unitya voi käyttää usealla alustalla. Pelimoottorista on saatavilla ilmaisen Unityn lisäksi maksullinen Unity Pro. Lue lisää…

SEO

SEO muodostuu sanoista Search engine optimization joka tarkoittaa hakukoneoptimointia. Käytännössä tämä tarkoittaa verkkosivuston muokkaamista teknisesti ja sisällöllisesti siten, että se näkyy kaikkein todennäköisimmin hakukoneiden hakutuloksissa.

Mikä on WordPress?

WordPress on ilmainen ja avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä jolla voi tehdä mm. nettisivujatai blogeja. WordPress on siis alun perin blogien luomiseen ja ylläpitoon tarkoitettu, avoimeen lähdekoodiin perustuva WWW-sisällönhallintaohjelmisto. 

Yhteystiedot

Gmail: Lassitesti123@gmail.com . . . . . . . . . . . . . . . . . . .Puh. +040 123456 7890 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Löydät minut täältä!

Afrikka,16°46′23″N, 2°59′56″W Timbuktu, Bamako

Soita minulle!

Lassi Ylä-Outinen
+040 123 456 7890